Μητρική Καθοδήγηση και Ευεξία

Είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία υποστήριξης, με την παροχή ενός ασφαλούς χώρου που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει έγκυες γυναίκες και νέες μητέρες να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις που σχετίζονται με άγχος, επιλόχεια κατάθλιψη και άλλες ανησυχίες ψυχικής υγείας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα χέρι οδηγό στο ταξίδι της μητρότητας, εξασφαλίζοντας τη σωματική και συναισθηματική ευεξία τόσο των μητέρων όσο και των νεογέννητων παιδιών τους.

  • Ενημερωτικές συνεδρίες που καλύπτουν διάφορες πτυχές της προγεννητικής περιγεννητικής, δηλαδή της εγκυμοσύνης, , του τοκετού και της πρώιμης μητρότητας. Καλύπτεται μια μεγάλη γκάμα θεμάτων όπως ο θηλασμός, η φροντίδα του βρέφους, η διατροφή και η διαχείριση του άγχους και τραύματος.
  • Ομάδες υποστήριξης μητέρων που έχουν στόχο την σύνδεση με άλλες μητέρες που περνούν παρόμοιες εμπειρίες, μέσω του μοιράσματος και της δημιουργίας ενός ισχυρού δικτύου υποστήριξης.
  • Εξατομικευμένο σχέδιο φροντίδας που καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες κάθε μητέρας.
  • Πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριακών πηγών και άρθρων σχετικά με την υγεία της μητέρας, της φροντίδας του μωρού και τις πρακτικές αυτοφροντίδας.